Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek társasjátékok

“Bezzeg az én koromban tévé sem volt, egész délután elszórakoztunk egy kukoricacsuhé babával, a mai gyerekek meg folyton a telefonjukat nyomkodják és így is unatkoznak.” Ismerős lehet ez a kijelentés, biztosan te is hallottál már hasonlót a szüleidtől, nagyszüleidtől. Van is benne igazság, hisz a mai gyerkőcök már digitális bennszülöttek, állandó információ áramlás veszi őket körül, így más köti le a figyelmüket, mint a korábbi generációk gyermekeit. A jó hír viszont az, hogy a gyerekek azért néhány dologban ugyanolyanok, mint mindig is voltak; kíváncsiak, kalandvágyók és sokszor bátrabbak is, mint a felnőttek.

Ezekre a tulajdonságokra építve érdemes a gyerekeknek megtanítani, miként érezzék magukat jól az offline világban; és erre mi is lehetne alkalmasabb egy izgalmas és szórakoztató gyerek társasjátéknál? Amellett, hogy egy jól megválasztott gyerek társas valóban képes lekötni a kisebbek figyelmét, általuk játszva tanulhatnak és fejleszthetik a képességeiket. A fejlesztő társasjátékoknak se szeri, se száma. Választhatsz a memóriát vagy épp a figyelmet fejlesztő, esetleg ügyességi, beszédkészséget, vagy térlátást erősítő játékok közül. Akármit is keresel, bármely kategóriában találhatsz díjnyertes társasjátékokat.

Ha nem a fejlesztés a fő szempont egy játék kiválasztásánál, hanem inkább a játék története és világa alapján döntenél, erre is van lehetőség. Számos filmes vagy mesés tematikájú gyerek társasjáték található a piacon, de választhatsz eszközöket, tárgyakat bemutató, vagy épp állatos társasjátékot is.

A legjobb gyerek társasjáték kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényező, hogy a megfelelő korosztálynak szóló játékot válaszd ki, hiszen így lesz a gyerkőc számára igazán szórakoztató és sikeres az élmény. Minden társasjáték dobozán van kor szerinti ajánlás, amit érdemes megfogadni, mert nem mindegy, hogy 4 éveseknek vagy 10 éveseknek keresel társasjátékot. A kiválasztásban segítségedre lesznek a szűrőink is, ahol megadhatod a keresett korcsoportot, de azt is, hogy egyéni vagy csoportos játékot keresel.

Termék szűrés

Játékidő
Játékosszám
Nehézség
Ár
-
Rendezés: