Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyűjtögetős társasjátékok

Emlékszel még az izgalomra, amikor eljött a pillanat, hogy kibontsd az újonnan megszerzett Pokémon kártya csomagodat? Vajon mi lesz benne, megvan-e már a gyűjteményben? Ha te is libabőrös lettél ettől az emléktől, akkor a gyűjtögetős társasjátékok épp neked valók!

A gyűjtögetős játékok gyakran valóban külön megvásárolható játékelemekből állnak, és nem is biztos, hogy tudjuk, milyen elemet is kapunk a csomagban. Ez a jellemző persze nem törvényszerűen igaz minden gyűjtögetős társasra. Az LCG (Living Card Game) típusú játékok pont azoknak a játékosoknak szólnak, akik számára élmény a saját paklijuk építése, ugyanakkor nem szeretik a zsákbamacska jelleget. Ezeket a játékcsomagokat ugyan előre összeállították, de nem véletlenszerűen, így annak tartalma ismert. Így tehát a külön vásárolható csomagok kiegészítőként működnek, hozzáadnak a játékhoz, és megadják a lehetőségét annak, hogy te magad állítsd össze a kártyapaklidat (CCG, vagyis Collectible Card Game).

Egy gyűjtögetős játékban nem feltétlenül csak kártyákat, de más játékelemeket, például miniatűr figurákat is gyűjthetünk (CMG, vagyis Collectible Miniature Game), így színesítve a játékot. 

A gyűjtögetés, különböző szettek és paklik összeállítása már önmagában is élmény, de azért azt javasoljuk, hogy ha már gyűjtögetős társasjátékot választottál, ne csak gyönyörködj az elemekben, hanem játssz is a társassal. A kínálatunkban biztosan találsz olyat, ami gyakran kerül majd a polcról az asztalra. 

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: