Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Party társasjátékok

A közös játék mindig lehetőséget ad mások megismerésére és a kapcsolatok erősítésére. Egy pörgős, vicces party játékkal egyetlen társaságban sem nyúlhatsz mellé, így egy ilyen játék jó eszköz lehet arra, hogy a barátaidat a társasjátékok varázslatos világába csábítsd. 

A party társasok könnyen és gyorsan ismertethetők, nem kell szabályok és ikonok hosszú sorát megjegyezni, és maga a játékidő sem több általában 15-20 percnél. Előnyük még, hogy legtöbbször nem kívánnak hatalmas játékteret, nincs sok fajta játékelem, így olcsón beszerezhetők. A jó játékélményhez nem kell más, mint amit az ember egy buliba amúgy is magával visz: humor, találékonyság, nyitottság és persze egy kis bolondozás.

A party társasjátékok nem akarnak nekünk nagyívű történeteket elmesélni, inkább változatos játékmechanikával  és váratlan fordulatokkal szórakoztatnak. Ebben a kategóriában taláhatsz kvízjátékokat felnőtteknek, de választhatsz a gyorsaságotokat vagy kommunikációs képességeteket próbára tevő játékok közül is. Akár egyénileg, akár csapatokban szerettek játszani, biztosan találsz olyan együttműködésen vagy épp egymás megtévesztésén alapuló party társast, ami elnyeri majd a barátaid tetszését is. 

Ha még nincs konkrét ötleted, hogy melyik társassal boldogítsd a haverokat a legközelebbi bulin, akkor a szűrők segítségedre lehetnek a döntésben. Megadhatod, mekkora társaság számára keresel szórakozást, hogy miként viszonyulnak a játékosok egymáshoz, de ha épp fizetésnap előtt vagy, megkeresheted a legolcsóbb party társasjátékot is.

Termék szűrés

Játékidő
Játékosszám
Nehézség
Ár
-
Rendezés: