Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási módok

A csomagod kiszállítását Pécsett és országosan hétfőtől-péntekig, csak munkanapokra kérheted.

A megrendelt termékek országos házhoz- vagy csomagpontra történő kiszállítását a GLS futárszolgálaton keresztül vállaljuk. Pécs belterületén belül személyesen mi, a Cinegame Kft. munkatársai, visszük ki díjmentesen a csomagokat.

 
Szállítás díjai – rendelésenként értendő Pécs belterületén belül Országosan, Pécs belterületén kívül Csomagpontra
0 - 20 000 Ft-ig  Ingyenes 1 990 Ft 1 990 Ft
20 000 Ft felett Ingyenes Ingyenes Ingyenes

A fenti árak bruttóban értendők, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

 

Átvételi módok

A kívánt szállítási és átvételi módokról, a megrendelés leadásakor tudsz nyilatkozni, melynek során az alábbiak közül választhatsz:

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: Hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és
településen, a 12:00 előtt leadott rendeléseket aznap, a 12:00 után leadott rendeléseket a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. A csomagok az átadást követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kerülnek kézbesítésre. Átfutási idő 1-3 munkanap.

GLS Csomagpontra történő szállítás: Egy legördülő listából választhatod ki a kívánt GLS CsomagPontot a rendelés leadásakor. A GLS SMS-ben tájékoztat majd arról, ha a csomagod megérkezett a csomagpontra. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményed, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitvatartási idejét. Amennyiben nem veszed át a csomagot, akkor az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kapsz a GLS-től. Az átvételnél  be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló okmányod és hivatkoznod kell a csomagszámra. Átfutás idő 1-5 munkanap.

Személyes kiszállítás: Ezt a lehetőséget jelenleg csak Pécs város belterületére kiszállítandó csomagok esetében veheted igénybe. Ehhez annyit kell tenned, hogy a SZÁLLÍTÁS szekcióban, a Szállítási módok az országodban legördülő mezőben kiválasztod a Pécs lehetőséget:

SZÁLLÍTÁS > Szállítási módok az országodban: Pécs > Személyes kiszállítás

Ha 12:00 előtt leadod a rendelésed, a csomagod még aznap munkaidőben (12:00-17:00) megkíséreljük kézbesíteni a megadott címre. A kézbesítést megelőzően minden esetben a megadott telefonszámon megpróbálunk egyeztetni Veled a részletekről. Amennyiben nem sikerül időpontot egyeztetnünk vagy kézbesíteni a csomagot, úgy újbóli kísérletet teszünk rá a következő munkanapon.

 

Fizetési módok

Fizetési módok elérhetősége, díjszabása Személyes kiszállítás Házhozszállítás GLD futárral GLS Csomagpont
Barion (bankkártyás fizetés) Díjmentes Díjmentes Díjmentes
Utánvétes kiszállítás (készpénz) Nem elérhető 990 Ft 990 Ft
Utánvétes kiszállítás (bankkártya) Nem elérhető 990 Ft 990 Ft (Korlátozottan elérhető)
 

Rendelés leadásával egy időben: Online bankkártyás fizetésre megrendeléskor, Barion alkalmazás segítségével van lehetőséged. A rendelés véglegesítése után az oldal átnavigál a Barion felületére, ahol biztonságos módon fizetheted ki rendelésed bankkártyád segítségével. Amennyiben a fizetés bármely okból meghiúsul, a rendelésed törlődik.

Elérhető: Személyes kiszállítás, Házhozszállítás GLS futárral vagy GLS Csomagpont szállítási módok esetén.

Utánvét: Fizetés a rendelés átvételekor a GLS futárnál vagy csomagponton. Ez történhet készpénzzel, illetve bankkártyával (csak azokon a csomagpontokon lehetséges a bankkártyás fizetés, ahol ezt a GLS külön jelzi).

Elérhető: Házhozszállítás GLS futárral vagy GLS Csomagpont szállítási módok esetén.

 

Számlázás

A rendelésedről  e-számlát állít ki a rendszer, és elküldi e-mailben a regisztrációnál megadott e-mailcímre.

 

Megjegyzés

Amennyiben bármilyen kérdésed, észrevételed lenne az átvett rendeléssel kapcsolatban, akkor keresd ügyfélszolgálatunkat a shop@cinegame.hu e-mail címen.