Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási módok

A csomagod kiszállítását Pécsett és országosan hétfőtől-péntekig, csak munkanapokra kérheted.

A megrendelt termékek országos házhoz- vagy csomagpontra történő kiszállítását a GLS futárszolgálaton keresztül vállaljuk. Pécs belterületén belül személyesen mi, a Cinegame Kft. munkatársai, visszük ki díjmentesen a csomagokat.

 
Szállítás díjai – rendelésenként értendő Személyes kiszállítás* GLS Házhozszállítás GLS Csomagautomata GLS Csomagpont MPL Postán maradó MPL Csomagautomata MPL Postapont
0 - 25 000 Ft-ig  Ingyenes 2 290 Ft 990 Ft 990 Ft 2 290 Ft 990 Ft 990 Ft
25 000 Ft felett Ingyenes Ingyenes Ingyenes Ingyenes Ingyenes Ingyenes Ingyenes

A fenti árak bruttóban értendők, az ÁFÁ-t tartalmazzák.

*Csak Pécs belterületén belül.

 

Átvételi módok

A kívánt szállítási és átvételi módokról, a megrendelés leadásakor tudsz nyilatkozni, melynek során az alábbiak közül választhatsz:

 

GLS Házhozszállítás: Hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen, a 15:00 előtt leadott rendeléseket aznap, a 15:00 után leadott rendeléseket a következő munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. A csomagok az átadást követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás reggelén e-mail értesítést és SMS-t kapsz benne a csomagszámmal, a futár telefonszámával és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumával. A megadott információk alapján lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a GLS futárral. Átfutási idő 1-2 munkanap.

GLS Csomagautomatába történő szállítás: Egy legördülő listából választhatod ki a kívánt GLS Csomagautomatát a rendelés leadásakor. A GLS SMS-ben tájékoztat majd arról, ha a csomagod megérkezett a csomagpontra. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményed. Amennyiben nem veszed át a csomagot, akkor az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kapsz a GLS-től. Az átvételhez szükséged lesz a csomagszámra. Átfutás idő 1-5 munkanap.

GLS Csomagpontra történő szállítás: Egy legördülő listából választhatod ki a kívánt GLS Csomagpontot a rendelés leadásakor. A GLS SMS-ben tájékoztat majd arról, ha a csomagod megérkezett a csomagpontra. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményed, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitvatartási idejét. Amennyiben nem veszed át a csomagot, akkor az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kapsz a GLS-től. Az átvételnél  be kell mutatnod a személyazonosságodat igazoló okmányod és hivatkoznod kell a csomagszámra. Átfutás idő 1-5 munkanap.

 

MPL Postán maradó szállítás: A Postára feladott küldemények esetén az MPL SMS-ben vagy e-mailben üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap lehet. A feladott küldemények átvétele a posták teljes nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges! Átfutás idő 2-7 munkanap.

MPL Csomagautomatába történő szállítás: A Csomagautomatba feladott küldemények esetén az MPL SMS-ben vagy e-mailben üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az üzenet kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés többletszolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt az MPL beszállítja a postára. Ekkor a címzett SMS-ben és e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 munkanap áll rendelkezésére). Átfutás idő 2-7 munkanap.

MPL Postapontra történő szállítás:Postapontra címzett küldemények esetén az MPL SMS-ben vagy e-mailben üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap lehet. A küldeményeket a MOL töltőállomásokon, valamint Coop és MediaMarkt üzleteiben tudják átvenni a címzettek. Átfutás idő 2-7 munkanap

 

Személyes kiszállítás: Ezt a lehetőséget jelenleg csak Pécs város belterületére kiszállítandó csomagok esetében veheted igénybe. Ehhez annyit kell tenned, hogy a SZÁLLÍTÁS szekcióban, a Szállítási módok az országodban legördülő mezőben kiválasztod a Pécs lehetőséget:

SZÁLLÍTÁS > Szállítási módok az országodban: Pécs > Személyes kiszállítás

Ha 12:00 előtt leadod a rendelésed, a csomagod még aznap munkaidőben (12:00-17:00) megkíséreljük kézbesíteni a megadott címre. A kézbesítést megelőzően minden esetben a megadott telefonszámon megpróbálunk egyeztetni Veled a részletekről. Amennyiben nem sikerül időpontot egyeztetnünk vagy kézbesíteni a csomagot, úgy újbóli kísérletet teszünk rá a következő munkanapon.

 

Fizetési módok

Fizetési módok elérhetősége, díjszabása Személyes kiszállítás GLS Házhozszállítás GLS Csomagautomata GLS Csomagpont MPL Postán maradó MPL Csomagautomata MPL Postapont
Barion (bankkártyás fizetés) Díjmentes Díjmentes Díjmentes Díjmentes Díjmentes Díjmentes Díjmentes
Utánvétes kiszállítás (készpénz) Nem elérhető 490 Ft 490 Ft 490 Ft 490 Ft 490 Ft 490 Ft
Utánvétes kiszállítás (bankkártya) Nem elérhető 490 Ft 490 Ft  490 Ft 490 Ft 490 Ft 490 Ft
 

Rendelés leadásával egy időben: Online bankkártyás fizetésre megrendeléskor, Barion alkalmazás segítségével van lehetőséged. A rendelés véglegesítése után az oldal átnavigál a Barion felületére, ahol biztonságos módon fizetheted ki rendelésed bankkártyád segítségével. Amennyiben a fizetés bármely okból meghiúsul, a rendelésed törlődik.

Elérhető: Személyes kiszállítás, GLS Házhozszállítás GLS Csomagautomata vagy GLS Csomagpont szállítási módok esetén.

Utánvét: Fizetés a rendelés átvételekor a futárnál, csomagautomatánál vagy csomagponton. Ez történhet készpénzzel, illetve bankkártyával (csak azokon a csomagpontokon lehetséges a bankkártyás fizetés, ahol ezt a GLS vagy MPL külön jelzi).

Elérhető: GLS Házhozszállítás GLS Csomagautomata, GLS Csomagpont, MPL Postán maradó, MPL Csomagautomata vagy MPL Postapont szállítási módok esetén.

 

Számlázás

A rendelésedről  e-számlát állít ki a rendszer, és elküldi e-mailben a regisztrációnál megadott e-mailcímre.

 

Megjegyzés

Amennyiben bármilyen kérdésed, észrevételed lenne az átvett rendeléssel kapcsolatban, akkor keresd ügyfélszolgálatunkat a shop@cinegame.hu e-mail címen.