Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A társasjáték az a fehér nyúl, amit ha nem félünk követni az üregbe, kihívásokon és próbatételeken keresztül számtalan kalandra kalauzol, miközben mindig tanulhatunk újat magunkról és társainkról, ha odafigyelünk. E gondolat szellemében alkottuk meg saját játékos világunkat, ahol szeretettel köszöntünk Téged is, kedves Kalandor!

Aki a modern társasjátékok térhódítása előtt ült le egy táblás játék mellé, az valószínűleg egyszerű dobok-lépek mechanizmussal operáló játékokkal találkozott, mint a Gazdálkodj Okosan vagy a Ki nevet a végén?. Velünk sem volt ez másképp, mi is ezeken a társasjátékokon nőttünk fel. Kinga a memória játékokban brillírozott, de a családi Activity után sokáig nem merészkedett mélyebbre a nyúl üregében. Csabi első komolyabb játéka a Catan volt, no de mi más is lehetett volna? Ez adott neki ízelítőt ebből a csodás világból, ahol kezdetben a gyűjtögető szenvedélye volt a szél a kalandok hajójának vitorlájában. 

Az első, közösen átélt utazásunk a 7 Csoda szebbnél szebb tájain át vezetett, majd az újabb és újabb játékok megismerése közös kalanddá és céllá csiszolódott az életünkben. Elkezdtünk cikkeket, blogokat olvasni a témában, társasjátékos rendezvényekre járni és persze számtalan társasjáték-szerető útitársat kezdtünk el követni a közösségi médiában. Így lassanként testet öltött bennünk a gondolat, hogy a lelkesedésünket hasznosítva egy egészen új kalandba vágjunk bele.

Az utazás eme különös élményét szeretnénk Veled is megosztani, drága Kalandor! Hisszük, hogy a társasjátékok világában mindenki megtalálja a neki való játékot: ami tanítja, pihenteti; megnevetteti, vagy épp megríkatja; de mindenképpen egészen új élménnyel ismerteti meg őt. Ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz erre a kalandra, akkor mi a legjobb tudásunk szerint és minden lelkesedésünket latba vetve igyekszünk majd segíteni, hogy könnyebben eligazodj ebben a csodákkal teli országban!

Szeretettel várunk Téged is a Cinegame világában!

Kinga és Csabi

Kinga és Csabi