Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

Nem minden játék való mindenkinek. Mi is emeltünk már le a polcról olyan játékot, amivel végül alig játszottunk. A mi célunk az, hogy örömet szerezzünk neked a játékainkkal, így a nálunk vásárolt termékekre extra garanciát vállalunk.

 

Garancia bontatlan játékokra

Rendeltél egy játékot, de rájöttél, mégsem a Te világod? Esetleg ajándékba vetted, de már megvolt, vagy nem nyerte el az illető tetszését?

Semmi gond, ha még nem bontottad ki a tőlünk rendelt játékot, akkor az átvételtől számított 90 napon belül a vételár teljes – a megrendelés véglegesítésekor feltüntetett – összegét beszámítjuk egy általad a webshop kínálatából választott bármilyen játékba! Ez minden nálunk vásárolt játékra érvényes és nincs más teendőd, mint felvenned velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessük a beszámítás részleteit.

 

Garancia bontott játékokra

Kibontottad a játékot, kinyomkodtad a tokeneket, esetleg már ki is próbáltad, de mégsem vagy megelégedve vele?

Ne csüggedj, annak ellenére, hogy már kipróbálásra került, a sértetlen, jó állapotú játékokat az átvételtől számított 30 napig beszámítjuk egy általad a webshop kínálatából választott társasjátékba az eredeti – megrendelés véglegesítésekor feltüntetett – összeg 70%-áért.

Ez a lehetőség csak alapjátékokra vonatkozik, így a kiegészítőket, egyszer játszható (pl.: történetvezérelt játékok) vagy legacy típusú játékokat nem áll módunkban beszámítani, illetve olyan játékokat sem, ahol minden doboz mást tartalmaz (pl.: gyűjtögetős játékok). Továbbá nem áll módunkban egy játék vételárát beszámítani egy azzal megegyező, ugyanolyan játékba, még akkor sem, ha az más nyelvű, vagy másik kiadás.

Ha ezek a feltételek teljesülnek, nincs más teendőd, mint felvenned velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessük a beszámítás részleteit.

 

Garancia sérült, hiányos játékokra

Senki se szeret hiányos vagy sérült társasjátékot kapni, ezt mi is tudjuk!

Ritkán, de előfordul, hogy a megvásárolt játék a gondos csomagolás ellenére megsérül a szállítás során, vagy valamelyik alkatrésze eleve hiányzik a dobozból. Ha esetleg Te épp így jártál, ne szomorkodj, jelezd felénk – az átvételtől számított – 14 napon belül és a sérült játék helyett küldünk neked egy másik példányt.

Hiányzó alkatrész esetén az a bevett gyakorlat, hogy írsz a kiadónak és ők elküldik Neked postán a hiányzó alkatrészeket. Mi nem szeretnénk, hogy ilyenekkel bajlódj! Mi eleve kapcsolatban vagyunk a gyártókkal, írd meg nekünk a problémád, és mi utánajárunk, hogy juthat el hozzád minél előbb a hiányzó alkatrész.