Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Családi társasjátékok

Sokszor okoz fejtörést olyan programmal előrukkolni, amit az egész család élvez? Ha közös családi játékokhoz keresel ihletet, akkor a legjobb helyen jársz! A családi társasjátékokat ugyanis pontosan arra találták ki, hogy a család együtt gyűjthessen közös, vicces élményeket.

Ezek a játékok általában igen egyszerű szabályokra épülnek, így az óvodás gyerektől a nagyszülőkig mindenki számára könnyen tanulhatók és követhetők. Az egyszerű szabályrendszer izgalmas tematikával társul, így a szülők is magukénak érzik majd a játékot, amiben minden résztvevő egyenrangú. Nem csoda tehát, hogy az ebbe a kategóriába tartozó társasjátékok töretlen lelkesedésnek örvendenek, és gyakran zsebelik be a legrangosabb szakmai elismeréseket is.

Noha a családi társasjátékok esetén a fő fókusz nem a készségek és a tudás fejlesztésén, hanem a közös szórakozáson van, mégis a választott tematikától függően együtt gyarapíthatjuk ismereteinket a földrajz (pl. Ticket to Ride sorozat), az állatvilág (pl. Everdell), vagy a történelem (pl. 7 Csoda) terén; de fejleszthetjük asszociációs képességeinket is (pl. Dixit). 

Ha a család csak most kezd ismerkedni a társasjátékok világával és nem tudod, merre érdemes indulni, segítünk neked kiválasztani a legjobb családi társasjátékot. A szűrők segítségével megadhatod, hogy hányan játszanátok, illetve hogy mennyi időt szánnátok egy-egy játékra.

Akár együttműködve indulnátok egy közös kalandra (kooperatív családi társasjátékok), vagy kipróbálnátok, miként fér bele a családi dinamikába egy kis versengés (kompetitív családi társasjátékok), nálunk megtaláljátok a nektek legjobb családi társasjátékot.

A közös kalandok után reméljük, a kisebbek kedvet kapnak majd egy-egy nekik szóló gyerek társasjátékhoz, melyeket szintén megtalálsz nálunk. De ha már későre jár a családi móka után, a felnőttek még folytathatják a szórakozást egy felnőtt társasjátékkal, legyen az startégiai, vagy nagyobb társaságban egy party játék.

Termék szűrés

Játékidő
Játékosszám
Nehézség
Ár
-
Rendezés: