Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tematikus társasjátékok

Egy esős, hűvös napon az ember nem vágyik másra, mint hogy egy puha takaró és egy bögre forró ital társaságában bevackolja magát otthon egy jó könyvvel vagy filmmel. És mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy a könyv- vagy film élményt egy társasjátéktól is megkaphatod? Mielőtt még legyintve tovább görgetnél, hadd meséljek neked a tematikus társasjátékokról!

A tematikus társasjátékok, vagy Amerigame típusú társasok menetét olyan erősen irányítja a játék narratívája, hogy seperc alatt nemhogy olvasónak vagy nézőnek, hanem már szereplőnek érzed magad a történetben. A tematika ezekben a játékokban annyira erős, hogy a játékmechanikák is az adott történethez igazodnak. Mint minden valamire való mesében, úgy a tematikus társasban is a hős küzd a gonosztevővel, így a játék tétje nem kisebb, mint a jó vagy a rossz győzelme. Ez a kettősség közvetlen konfliktust okozhat a játékosok között, sőt az sem ritka, hogy egy játékos kiesik a játékból. Aggodalomra azonban semmi ok, hisz ez egy olyan történet, amit minden egyes alkalommal újra írhattok, amikor előveszitek a játékot. 

Legyen szó olyan társasjátékról, ami egy létező könyv vagy film történetére épül, vagy olyan játékról, ami saját történetet és világot teremt, egy igazi kalandor nem riadhat vissza semmilyen veszélytől. Ha nem félsz a kihívásoktól, akkor bátran nézz körül a tematikus társasjáték kínálatunkban és válassz egy olyan játékot, ami biztosan számtalan kalandra csábít majd el téged.

Termék szűrés

Játékidő
Játékosszám
Nehézség
Ár
-
Rendezés: