Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A Mars terraformálása: Távoli gyarmatok kiegészítő
7.690 Ft
Menny.:db

A Mars terraformálása: Távoli gyarmatok kiegészítő

7.690 Ft
Menny.:db
Kiadó: Reflexshop
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 16.
Aknázd ki minden lehetőséged közeli holdak és bolygók kolonizálásával.
FONTOS! Ez a kiegészítő csak az alapjátékkal együtt játszható. Jelöld be a négyzetet, ha ezt is a kosaradhoz szeretnéd adni!

Tulajdonságok

Eredeti cím Terraforming Mars: Colonies
Tervező Jacob Fryxelius, Jonathan Fryxelius
Kiadó FryxGames
Megjelenés éve 2018
Nyelv Magyar
Nehézség Gémer
Legjobb 3-4 fővel
Kategória Kiegészítő alapjátékhoz, Terület építés
Tematika Gazdaság, Környezet, Ipar/Gyártás, Sci-Fi, Űrkutatás
Játékmechanika Hand menedzsment, Felhasználatlan erőforrások értéknövekedése, Draftolás közös készletből, Szett gyűjtögetés, Lapka lehelyezés, Különböző játékos képességek, Munkáslehelyezés

Leírás

A Mars terraformálása egy hosszas, folyamatos munkát igénylő projektnek ígérkezik az emberiség számára. Ahhoz, hogy az élethez szükséges ivóvíz, oxigén, és megfelelő hőmérséklet permanensen biztosítva legyen, körültekintő tervezésre és a közbülső projektek következetes megvalósítására van szükség. Egyenlőre minden a tervek szerint halad, de az erőforrások szűkösek, melyek utánpótlásáról hosszútávon gondoskodni kell. A naprendszer távolabbi szegleteinek nyersanyag-készleteit felkutatva talán megoldást találunk e problémára. Isaac Uken, 2415. január 16. A Mars terraformálása című alapjáték újabb kiegészítővel bővül! A játékosok ezúttal a kozmosz távolabb eső részeibe merészkedhetnek fellelhető erőforrások után kutatva. A Távoli gyarmatok kiegészítő tehát nemcsak elérhető új világrészekkel, de új elérhető erőforrásokkal is gazdagítja az alapjátékot. Ezen felül új vállalatok, új projektek és még annál is több lehetőség vár ebben a csomagban. Figyelem! A játék önmagában nem játszható, csak a Mars alapjátékkal együtt! Csapj le Te elsőként a naprendszer távoli zugaiban fellelhető erőforrásokra és folytasd felmenőid megkezdett munkáját!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.