Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Ajánló: Ticket to Ride
2023. 11. 09. 19:00:00 Kinga

Ajánló: Ticket to Ride

Ahogy a könyvek vagy a filmek esetén is, úgy a társasjátékok közt is vannak nagy klasszikusok, amiket egyszerűen nem lehet megkerülni. De egy olyan örökzöldet, mint a Ticket to Ride sorozat nem is akarnánk megkerülni, hiszen az első játék 2004-es megjelenése óta újabb és újabb, a sorozathoz tartozó társasok ültettek és ültetnek a asztalhoz kicsiket és nagyokat. Érkezett már kiegészítő, újragondolt játék, térképcsomag, gyerekeknek szóló kiadás, sőt egyszerűsített “filler” verzió is. Most pedig megérkezett a sokak által régóta várt legacy játék is, ami egy teljesen új játék élménnyel kecsegtet. Így talán tényleg nem túlzás azt állítani, hogy ebben a sorozatban mindenki megtalálja a neki való játékot.
7 Tök Jó Társasjáték Halloweenre
2023. 10. 28. 20:00:00 Kinga

7 Tök Jó Társasjáték Halloweenre

Úgy tartják, hogy halloween éjszakáján elbillen a természet egyensúlya, és a határ az evilág és a túlvilág közt elmosódik, átjárhatóvá válik. Mi több, az eredeti, kelta hagyomány szerint ezen az éjszakán a tündérek és más misztikus lények is előbújnak a rejtekükből.
Ugyanakkor ez lehetőséget ad a hősöknek is, hogy bizonyítsák rátermettségüket, és elűzzék az ártó szellemeket az élők földjéről. Ha kész a töklámpásod és felöltötted a szellemeket is elriasztó maskarádat, akkor már csak egy dologra van szükséged; egy igazi kalandra!

Az alábbiakban 7 olyan társasjátékot, illetve játékcsaládot hoztunk nektek, melyek közt biztosan találtok alkalomhoz illő szórakozást, akár a családdal, akár barátokkal töltitek Halloween estéjét.